Beterschap wensen cadeau

Je collega beterschap wensen?

Stuur een Blik Beterschap!

Je kunt natuurlijk een fruitmand laten bezorgen en je collega beterschap wensen. Maar het alternatief voor een fruitmand is een Blik Beterschap met tijdschriften of DVD’s. Bedrijven, teams en collega’s bestellen een Blik Beterschap om betrokkenheid te tonen én om zich te onderscheiden. Vrijwel zeker krijg je een reactie van je collega!

Beterschap wensen met tijdschriften?

Een Blik Beterschap is een indrukwekkend blik met een hoogte van circa 30 centimeter. Hierdoor passen eenvoudigweg drie actuele tijdschriften in het blik. De tijdschriften zijn op het moment van bestellen ook in de winkels verkrijgbaar.Het Blik Beterschap biedt bovendien leuke ingrediënten die passen bij uw beterschapswensen; een pakje appelsientje, een pakje sinaasappelsap, zakdoekjes, fruitella, tea for one, fruitties, honingdrop en vicks. Ook is een beterschapskaart opgenomen waar we je boodschap, die je tijdens de bestelprocedure kunt ingeven, opschrijven. Er is een zogenaamd standaard Blik Beterschap en een Blik Beterschap op maat. Dit laatste biedt je de gelegenheid om zelf tijdschriften te kiezen. Er is een Blik Beterschap met tijdschriften voor mannen en voor vrouwen.

Beterschap wensen met DVD’s.
Beterschap wensen met DVD'sEr is ook een Blik Beterschap met DVD’s, wederom een voor mannen en voor vrouwen. Het onderscheid zit in de keuze van DVD’s. Samen met Warner Bros hebben we een aantal DVD’s geselecteerd. Deze DVD’s hebben we op voorraad. Naast de DVD’s biedt het Blik Beterschap dezelfde ingrediënten als een Blik Beterschap met tijdschriften.

Beterschap cadeau per post

We houden 48 uur aan om het Blik Beterschap samen te stellen en per PostNL te laten bezorgen. PostNL kan de termijn van bezorgen niet garanderen. Het is onze ervaring dat het aanhouden van de bezorging van 48 uur na bestelling een termijn is die voor iedereen reëel is. Overigens kunnen we altijd het pakket traceren via Track & Trace van PostNL. Ieder Blik Beterschap wordt namelijk verpakt in een doos waarbij verzendetiket voorzien is van een barcode.Online bestellen van een alternatieve fruitmandbeterschap-wensen-fabriek-van-groeten-uit-blikHet bestellen van een Blik Beterschap gaat eenvoudig via de winkel. Hier kunnen ook de tijdschriften gekozen worden. Bedrijven vullen het factuuradres in en krijgen na verzending van het Blik Beterschap een digitale factuur. Je kunt via de webwinkel ook eventuele inkoopnummers, kostenplaatsen, etc. ingeven. Bestel daarom nu een Blik Beterschap voor je collega of kijk vrijblijvend even rond in de winkel.