Hoe werkt het?

Een Blik Beterschap of ander product van Groeten uit Blik  kan eenvoudig via de webwinkel worden besteld. Voor een Blik Beterschap heeft u de keuze uit een standaardblik Beterschap voor mannen of vrouwen. Ook kunt u zelf een Blik Beterschap samenstellen. Daarbij is de standaardinhoud steeds hetzelfde. Alleen het aanbod van tijdschriften varieert omdat deze persoonsgebonden zijn. U weet wellicht zelf het beste wat de zieke het meest aanspreekt. U klikt het Blik Beterschap van uw keuze aan en plaatst deze in uw winkelwagen.

Vervolgens dient u enkele relevante gegevens in te vullen omtrent het verzendadres (daar waar het blik naar toe moet), het factuuradres en uw e-mailadres. Vervolgens kunt u de bestelling verzenden. U gaat dan tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden Groeten uit Blik.250410 die op deze website gepubliceerd zijn. U kunt hier ook een pdf downloaden en uitprinten. U ontvangt per e-mail uw orderbevestiging. Bedrijven ontvangen een factuur per e-mail. Deze dient u binnen 14 dagen te voldoen. Eventuele particuliere bestellingen dienen voor verzending te worden betaald. U kunt de betaling direct voldoen via uw eigen internetbankierenmodule. Vermeld dan wel het bestelnummer.

Bestellingen worden binnen 48 uur bij de geadresseerde bezorgd. Bestellingen die op vrijdag en in het weekeinde worden gedaan worden op dinsdag bij geadresseerde bezorgd. Van de bezorging is Groeten uit Blik afhankelijk van PostNL. Groeten uit Blik kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor bezorging buiten de aangegeven periode. Mocht de geadresseerde onverhoopt niet aanwezig zijn, dan wordt door PostNL een bericht achter gelaten. De kosten voor bezorging van blikken bedragen € 6,95 exclusief BTW. Wij zullen uw boodschap met alle zorg overbrengen!