Kerstpakketten

Rijp voor het leukste kerstpakket van Nederland?

Geef 1 vat ruwe oliebollen!

Een origineel kerstpakket gaat natuurlijk om de inhoud en de verpakking. Maar je krijgt echt de handen op elkaar met een goed concept! Met “1vat ruwe oliebollen” of “Een potje doen” heeft iedere collega een geweldig kerstpakket én een superavond. Alvast fijne kerstdagen en een voortreffelijk 2016!

Kerstpakketten
Kerstpakketten 2015De kerstpakketten van Groeten uit Blik zijn van de buitencategorie. Zowel wat betreft kerstpakketten als onze gebruikelijke blikken. We bieden 1Vat ruwe oliebollen en “Een potje doen”. 1vat ruwe oliebollen bevat twee DVD’s die we samen met Warner Bros selecteerden. Uit onderzoek van TNS NIPO is gebleken dat een DVD pakket tot de top drie van populaire kerstpakketten behoort. Maar alleen DVD’s is wel wat kaal. Daarom bevat 1vat ruwe oliebollen een Heineken Tapvat van vijf liter bier, pringles, popcorn en natuurlijk last but not least de mix voor oliebollen met een zakje rozijnen, een blikje ananas, poedersuiker, een garde en een RVS beslagkom. Alle ingrediënten voor een gezellige avond!
Employer branding
1vat ruwe oliebollen is origineel en groots. Daar kunnen je collega’s mee thuis komen! In marketing termen vormt het kerstpakket een onderdeel van uw employer branding strategy; het leukste kerstpakket van de leukste werkgever. Dit vat blijft zeker bij de kerstboom staan. Het wordt onderwerp van gesprek. En na kerst? Dan heeft u natuurlijk een mooi aandenken voor multifunctionele gebruiksdoeleinden. Een mooi opbergvat, prullenbak of bijvoorbeeld een industrieel bijzettafeltje. En ook volgend jaar hebben ze het er nog over.

Geen bier maar wijn of andere DVD’s?
Natuurlijk kunnen we het vat aanpassen naar uw zin. Bijvoorbeeld wanneer u geen bier maar twee flessen wijn in het vat wilt opnemen. En ook bieden we een kleine keuze in DVD’s. Een leuke combinatie voor heren en dames of voor het hele gezin!

Een (kleiner) alternatief kerstpakket
Naast 1vat ruwe oliebollen, bieden we ook een kleinere versie van het kerstpakket: 1blik ruwe oliebollen. Of denk aan “Een potje doen”. Vraag informatie aan via info@groetenuitblik.nl !

De prijs van het kerstpakket
originele kerstpakketten1vat ruwe oliebollen kost Euro 69,- exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. 1Blik ruwe oliebollen is voordeliger. In verband met de kosten voor transport maken we altijd een offerte op maat! Interesse? Stuur een e-mail naar info@groetenuitblik.nl of bel 06-24377625. Doe het vandaag nog, zodat u op tijd verzekerd bent van het leukste kerstpakket!