Kraamcadeau sturen

Je collega een kraamcadeau sturen?

Geef dan een Blije Blik!

Is je collega net vader geworden? Of net moeder? Stuur dan het alternatief voor een kraamcadeau. Een Blije Blik met cadeautjes voor je collega én de kleine. Toon je betrokkenheid en maak het onderscheid. En je kunt wachten op de reactie van je collega!

Alternatief voor kraamcadeaus
Dit kraamcadeau is uniek in zijn klasse. Het grote blik is voorzien van speciale illustraties die werk en privé verenigen. Van collega’s voor collega’s! Het blauwe Blije Blik voor moeders en vaders die een zoon hebben gekregen, heeft een babyblauw deksel. Een roze deksel voor de pasgeboren dochter.kraamcadeau alternatiefCadeaus van A-Merken

De inhoud van het Blije Blik bestaat uit een Difrax knuffel, Difrax speeltje en een (20 cm) grote knuffel van het Wereld Natuur Fonds. Daarnaast een boekje boordevol handige tips van Difrax en voor de ouders het boekje “Even aan mijn moeder vragen” van Daphne Deckers.Dit Blije Blik is verkrijgbaar voor Euro 39,75 exclusief 21% BTW en Euro 6,95 verzendkosten. De Blije Blikken worden via PostNL bezorgd. Dat betekent dat we 48 uur aanhouden voor handling en bezorging. Maar binnen 48 uur ontvangt je collega dan een waardevol en echt origineel kraamcadeau!

Online bestellen van het alternatieve kraamcadeau
Het bestellen van een Blije Blik gaat eenvoudig via de webwinkel. Bedrijven vullen het factuuradres in en krijgen na verzending van het Blije Blik een digitale factuur. U kunt via de webwinkel ook eventuele inkoopnummers, kostenplaatsen, etc. ingeven. Bestel daarom nu een Blije Blik voor uw collega.