In 2016 werd onverwacht de fabriek waar onze blikken vandaan kwamen gesloten. Zij leverden maatwerk en in kleine hoeveelheden. Prachtig. Maar het kon niet uit, de strijd tegen grote volumes uit het verre verre oosten werd verloren. En toen zaten we zonder blikken. We besloten even te stoppen. Het werd de langste zomer ooit, het is nu 2019.

Maar we kregen en krijgen nog steeds vragen. Want, het was zo leuk en origineel. En eerlijk gezegd, dat vinden wij ook. Maar het is ook een heel karwei om alle bestellingen voor elkaar te krijgen. Ook wij leverden maatwerk.

Gisteren, op de dag van de duurzaamheid, hebben we heel stiekem een binnenkort leegkomende locatie bekeken. En het is gaan borrelen en bruisen. Lukt het om een nieuwe blikkenleverancier te krijgen? En dan zo dat het ons lukt om weer een geweldig product en dienstverlening te kunnen leveren? Dan moeten we echt heel wat organiseren.

Als het ons lukt, komen we terug. Innovatief en duurzaam. Begin 2020 meer nieuws. Of eerder. Vind jij ons leuk? Wil jij dat we terugkomen? Laat ons weten via social media!