Relatiegeschenken blik

Originele relatiegeschenken blik? Voor tal van organisaties hebben we vanaf 2005 relatiegeschenken samengesteld met een prachtig Blik van Waardering en een passende inhoud. Op basis van het thema doen wij een voorstel voor vormgeving en inhoud. Dat doen we onder meer op basis afmetingen want de inhoud moet wel passen! Maar in onze flinke rechthoekige blikken past veel! En als dat weer niet de bedoeling is, hebben we ook kleine blikken.

Relatiegeschenken blik voor bijzondere gebeurtenissen

Veel Blikken van Waardering hebben we al mogen samenstellen voor bijzondere gebeurtenissen waarbij extra inzet van medewerkers werd beloond met originele relatiegeschenken.Zo kregen bijvoorbeeld alle medewerkers die na een brand in een fabriek hadden geholpen met puin ruimen, een Blik van Waardering. De inhoud van het blik stond geheel in het teken van rook!

Voor een andere organisatie stelden we blikken samen voor de medewerkers die hadden overgewerkt om een webwinkel van een landelijk bekende winkelketen op tijd in de lucht te krijgen. Uiteraard met allerlei producten uit de eigen winkel.En zo zijn er meer voorbeelden van Blikken van Waardering. De lancering van een website waarbij alle relaties op de hoogte werden gebracht, zorginstellingen die medewerkers wilden bedanken voor hun inzet, ziekenhuizen idem dito, de dag van de verpleging, secretaressedag en ga zo maar door. Kortom, we weten dat een geschenk origineel en goed moet zijn zodat iedere ontvanger weer even weet dat dit een echt blijk van waardering is!Interesse in uw eigen relatiegeschenk in blik met de inhoud op maat gemaakt? Bijzondere gebeurtenis of evenement? Kies voor Groeten uit Blik! Stuur dan een e-mail naar info@groetenuitblik.nl.