Secretaressedag 2016

Secretaressedag? Niet weer een cadeaubon?

Geef een Blik van Waardering!

Of je er nu achter staat of niet, secretaressedag is een dag die inmiddels ingeburgerd is. Het zoeken naar een cadeau voor secretaressedag is voor organisaties een serieuze aangelegenheid. Groeten uit Blik zorgt al jaren voor de verrassing die de secretaresse op de derde donderdag in april verdient.

Origineel cadeau voor secretaressedag
secretaressedag 2015Dat is wat je bestelt met een Blik van Waardering. Secretaressedag valt op de derde donderdag in april. Hoewel het Blik van Waardering het hele jaar door verkrijgbaar is voor diverse gelegenheden, is het Blik van Waardering voor secretaressedag het originele cadeau. Een Blik van Waardering is een van de producten van Groeten uit Blik. Bedrijven, organisaties, teams en collega’s bestellen een Blik van Waardering vooral voor secretaressedag omdat het een origineel en uniek cadeau is.
Cadeau met tijdschriften of DVD’s
Een Blik van Waardering is een groot blik zodat er actuele tijdschriften in opgenomen kunnen worden. Dit zijn tijdschriften die op het moment van bestellen ook in de winkels verkrijgbaar zijn. Tijdschriften zijn enorm populair om te geven tijdens feestelijke momenten. Ook zijn er blikken met DVD’s in plaats van tijdschriften.
Een lekker cadeautje
Er zijn blikken voor “bij de koffie” met lekkernijen als bonbons en cappuccino. En er zijn blikken met verzorgingsproducten. En er zijn tal van cadeaus voor secretaressedag die op maat gemaakt worden met een eigen look and feel en/of inhoud! Dit gaat buiten de webwinkel om, je vraagt gewoon een offerte aan.
Cadeaus secretaressedag 2015Eenvoudig bestellen
Het bestellen van een standaard Blik van Waardering gaat eenvoudig via de winkel. Hier kunnen ook de tijdschriften gekozen worden. Bedrijven vullen het factuuradres in en krijgen na verzending van het Blik van Waardering een digitale factuur.

Uiteraard kunnen we ook een Blik van Waardering voor secretaressedag 2017 op maat maken. De blikken worden bij enkelvoudige bestelling gewoon via PostNL bezorgd. Dat betekent dat we 48 uur aanhouden voor handling en bezorging.