Waardering uiten

Je collega aandacht geven?

Geef een Blik van Waardering!

Je collega met pensioen, medewerker van de maand, het target gehaald of gewoon een keer extra belonen? Stuur of geef een Blik van Waardering, het cadeau voor collega’s die het verdienen. Een groot blik met lekkers voor bij de koffie of met verzorgingsproducten of helemaal op maat.

Blikken met tijdschriften of DVD’s
Een Blik van Waardering is het grootste Blik van Waardering dat je collega ooit gekregen heeft. In het Blik van Waardering kunnen we tijdschriften opnemen die op het moment van bestellen ook in de winkels verkrijgbaar zijn. Tijdschriften zijn enorm populair om te geven tijdens feestelijke momenten. Voor nog meer kijkplezier zijn er ook blikken met DVD’s in plaats van tijdschriften.

De vormgeving en inhoud
Vier verschillende illustraties geven het blik een fantastisch uiterlijk. In vier talen “bedankt” maakt het Blik ook voor internationaal georiënteerde bedrijven een bijzonder cadeau. De illustratie op het deksel zegt genoeg: Een “Blik van Waardering”. Er zijn blikken voor “bij de koffie” met lekkernijen als bonbons en cappuccino. En er zijn blikken met verzorgingsproducten. Luxe en authenticiteit staan hierbij centraal. In de webwinkel kun je vrijblijvend rondkijken en je keuze maken.

Cadeaus waardering voor bedrijven\r\nGroeten uit Blik richt zich op het bedrijfsleven. Bestellingen vanuit de webwinkel worden binnen 48 uur bezorgd. Je kunt direct bestellen en krijgt achteraf de digitale factuur. Wanneer er speciale inkoopvoorwaarden van toepassing zijn, laat het ons dan in de bestelprocedure weten. We vermelden dan op de factuur eventuele inkoopnummers en kostenplaatsen.

Blikverpakking op maat

cadeau waardering collegaIs er een speciale aanleiding waardoor je meer Blikken van Waardering wilt bestellen? Dan wil je misschien ook wel een speciale inhoud. Voor bijvoorbeeld Secretaressedag en de Dag van de Verpleging maakten wij al eerder series van Blikken van Waardering. Maar ook voor tal van andere gelegenheden maakten we bijzondere Blikken van Waardering.